Kristaq Shabani INFORMIM I PRESIDENCES SE LNPSHA "PEGASI” ALBANIA 2014

Kristaq Shabani

13 August· Edited

Kristaq Shabani posted this.

INFORMIM I PRESIDENCES SE LNPSHA "PEGASI” ALBANIA

STUDIUESJA, POETJA DHE ALBANOLOGIA MA. MIGENA ARLLATI NE KRYE TE LSHPA (LIDHJA E SHKRIMTARËVE DHE ARTISTËVE "PEGASI" KOSOVA, NË BASHKËORGANOGRAMË TË LNPSHA "PEGASI” ALBANIA

Organizimi pegasian në Kosovë: LSHPA “PEGASI “ KOSOVA pjesë përbërëse e organizuar e Lidhjes Ndërkombëtare e Poetëve , Shkrimtarëve dhe Artistëve "Pegasi" Albania me deget: Prishtinë , Dega e Lidhjes Gjakovë- Prizren -Pejë, Dega e Lidhjes Klinë - Ferizaj si dhe anëtaret e LNPSHA "PEGASI" ALBANIA në të gjithë KOSOVËN, krijojnë, sipas Statutit të LNPSHA “PEGASI” ALBANIA, Lidhjen e Shkrimtarëve , Poetëve dhe Artistëve "PEGASI" KOSOVA , e cila është e ndërlidhur me LNPSHA "PEGASI” ALBANIA... Në krye të kësaj Lidhjeje një figurë e njohur me emër e letërsisë, gjuhësisë dhe artit kosovar, studiuesja, poetja , albanologia Ma. MIGENA ARLLATI, e zgjedhur në Konferencën e Katërt të LNPSHA"PEGASI" ALBANIA, e cila i zhvilloi punimet me 01.02.2014 në këtë detyrë , sipas organogramës së re të LNPSHA "PEGASI" ALBANIA...

Gjithë pegasianët, kudo ku ndodhen, në të gjitha vendet e botës , e urojnë të talentuarën Migena në detyrën e re dhe gjithe te zgjedhurit e tjere ne kryesi, njerez te nivelit te larte dhe te talentuar, për një ecuri progresive të letërsisë dhe artit bashkëkohor.

Në krye të kesaj Lidhjeje:

1. Ma. Migena Arllati , Kryetare e LSHPA "PEGASI" KOSOVA

2. Prof. Dr. Resmije Kryeziu, studiuese, Z/ Kryetare e LSHPA "PEGASI" KOSOVA, Prishtinë

3. Publicistja dhe shkrimtarja e njohur Naxhije Doçi, Z/Kryetare e LSHPA “PEGASI” KOSOVA, Prishtinë

4. Dr. Shefqet Dinaj, historian, poet Sekretar i përgjithshëm i Lidhjes

5.Shefqet Avdush Emini, piktor Sekretar i Shkëmbimit Universal të Vlerave Universale, Holandë

6. Idriz Berisha, piktor akademik, sekretar për Artin i Lidhjes, Klinë

7. Dibran Fylli, poet, aktor Sekretar për Publikimin

8. Sherife Thaçi, Drejtore e Veprimtarive pegasiane ne Kosovë

9. Lirije Asllani Osmani, poete, sekretare për talentet e rinj të LSHPA “PEGASI’ KOSOVA

10. Mentor Thaqi, Koordinator i Lidhjes me Diasporën, GJERMANI

11. Shejmondë Paçarada, koordinatore e Lidhjes , Angli

Ky material është firmosur nga gjithë anëtarët e Këshillit të Përgjithshëm të LNPSHA “PEGASI” ALBANIA dhe është votuar nga 95% e delegatëve të konferencës së përgjithshme .

Konferenca e Katërt e LNPSHA “PEGASI” ALBANIA GJIROKASTËR, 01.07.2014

Artist: Shefqet Avdush Emini

“PAINTER OF THE YEAR 2013 LNPSHA” PEGASI “ALBANIA

 http://pegasiworld-al.com/sipar-i-madh-i-artit-te-pikturimit/

 

Views: 30

Comment

You need to be a member of Humanity Healing Community to add comments!

Join Humanity Healing Community

Networking Community of Conscious Beings committed to Holistic Healing, Education & Spiritual Activism

What is Humanity Healing?

Ways to Help

"We do not run a service to make money. We raise money to run our service"


Gifts to Humanity Healing International are deductible for U.S. federal income tax purposes.

Suggestions, Ideas?
Please contact us:
contact@humanityhealing.net

 

HHI-(571)374-4674

Humanity Healing New Rules

OMTimes Broadcast Network now has its it's own Radio channel.  Conscious Programming and Music 24 hours day.
Try  Now
Desktop
Mobile
No App Required

Network Spotlights

Follow me on Blogarama
www.omtimes.com

  _________________________________

Confused about how to navigate this site? Click on the red button below and go straight to the Orientation Station.

Birthdays

Birthdays Today

Music

Loading…

© 2019   Created by Humanity Healing International.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

Humanity Healing Community Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...